REVISTA

școlii

"Luceafărul"

Dragă jurnalule,

Publicat pe: 14 Dec 2020
Categorii: Jurnale, Desene

FOTO:NIȚĂ ANDREI, CLASA a VI - a A
Autor: DRAGNEA LAURENȚIU, CLASA a VIII - a B

            Astăzi mi s-a îndeplinit unul dintre visurile mele:  vizitarea  Muzeului Astronomic din București!

         Am fost fascinat de secretele navelor spațiale, mi s-a oferit șansa unică de a pilota o navă ca în filmul meu preferat, ,,Stars war”! O să îți mărturisesc un mic secret doar ție, cel mai loial prieten al meu: nu era chiar o navă adevărată,  dar în momentul în care am atins cu degetele, timid, fiecare  buton  de decuplare a navei, mi-am descoperit o nouă pasiune: explorarea Universului!

         Deja am citit multe cărți de astronomie, părinții mi-au promis un telescop,  știu toate descoperirile celor de la N.A.S.A, dar pentru a-mi îndeplini acest vis fierbinte  trebuie să mai aștept câțiva ani, ani în care va trebui să studiez intens fizică, matematică, astronomie, la o universitate de prestigiu.

         În această excursie, însuși Dumitru Prunariu ne-a povestit cât de impresionant este să vezi spațiul cosmic prin hubloul unei căști de astronaut! 

         Dar este târziu, mâine am ora de fizică și nu am terminat proiectul despre ,,Legea relativității” a lui Einstein! Dacă aș putea afla secretul ,,găurilor negre”! Sunt convins că acestea ne permit să călătorim în alte dimensiuni, așa cum se teleportau membrii echipajului în filmul ,,Stargate”. Sunt atât de multe lucruri de descoperit în acest univers!

                           P.S Sper să visez că lucrez la N.A.S.A, ca astronaut. Vrei să fii tu nava mea spațială?

 

Călătorul printre stele,

Dragnea Laurențiu

Clasa a VIII-a B

ARTICOLE SIMILARE


Despre mine și arta mea
  • 1978 vizualizari

Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.