REVISTA

școlii

"Luceafărul"

Fluffy

Publicat pe: 17 Dec 2020
Categorii: Jurnale

Autor: SOARE DELIA, clasa a VII - a B
FOTO:rasedecaini.ro

 

Dragul meu jurnal,

         Astăzi, 22.11.2020,  am simțit mai mult ca oricând ce înseamnă bucuria! Această zi de duminică mi-a adus sentimente netrăite până acum!

Am fost surprinsă, evident în mod plăcut, de către părinții mei, pentru că mi-au dăruit de ziua mea un cățeluș alb și pufos, un pui de bichon, cu ochișorii ca două mărgeluțe negre, cu boticul umed și catifelat și  blănița ca un tirbușon. La vederea lui, ochii mi s-au umplut de lacrimi iar bucuria nu îmi mai încăpea în suflet.

         Le-am mulțumit acestora pentru surpriza minunată și le-am promis că îl voi îngriji zilnic. Oare ce mănâncă un cățel de șase săptămâni? Câte ore doarme? Cum îl învăț să fie prietenos și jucăuș ?

         Am aflat de la buna mea prietenă toate răspunsurile la întrebările mele, doar că ea nu-mi spusese că mâncarea lor preferată sunt...pantofii de piele sau cablurile de internet!

Și nu îți poți  imagina uimirea de pe chipul d-nei profesoare de matematică, când, rușinată, i-am spus că Fluffi mi-a mâncat fișa cu patrulatere. Noroc că și d-na profesoară avea o pisică năzdrăvană, Dizzy, care tocmai atentase la testele de pe biroul dumneaei. Ce să facem, e pandemie!

         Am rămas surprinsă să văd cât de repede s-a atașat de noi astăzi, pentru că ne căuta ori de câte ori nu eram în preajma lui și plângea ca un bebeluș. Când ne revedea, de bucurie, codița lui semăna cu o elice de elicopter, încât ne întrebam cum de nu decolează.

         Îmi doresc să-mi  petrec timpul liber  cu el, în parc, să ne jucăm și să ne bucurăm de frumusețea naturii, poate chiar să-i citesc jurnalul meu.

         Pe viitor, vreau să îi ofer toată dragostea mea, să îl îngrijesc și să mă joc cu el,  încât să simtă că are un cămin protector și cald și o nouă familie iubitoare.

Mi-am dat seama că aceste făpturi pot fi foarte  iubitoare, devotate și drăgălașe, încât, fascinată, am început să le studiez comportamentul, să citesc studii de specialitate și să urmăresc documentarele dresorului american ,,Caesar”, pe Animal Planet. Am ajuns chiar la concluzia că au inteligența unui copil de doi ani, dar mai am suficient timp să descopăr acest lucru.

 

         P.S. Cred că ai ghicit, dragă jurnalule, ce profesie îmi voi alege, nu-i așa?

ARTICOLE SIMILARE


Dragul meu jurnal
  • 1058 vizualizari
Va fi bine
  • 1192 vizualizari
Dragă jurnalule,
  • 784 vizualizari

Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.