REVISTA

școlii

"Luceafărul"

Dovleci fără cioplire

Publicat pe: 9 Nov 2020
Categorii: Sărbători

CREATOR-IMAGINE:GHIȚĂ FILOTEIA, CLASA a IV-a C
CONȚINUT: creatissimo.ro
 

Nu te mai chinui să golești și să cioplești dovlecii! Exista o sumedenie de variante geniale din care să alegi pentru a-i decora pe exterior.

Dovlecii sunt vedetele de netăgăduit ale toamnei, iar farmecul decorațiunilor cu bostani din casele noastre este bine știut. Și mai cu seama din casele în care se afla copii, întrucât decorarea dovlecilor este un obicei adorat de cei mici.

Uneori acest obicei poate deveni obositor din cauza efortului destul de mare depus pentru golitul și cioplitul dovleacului.

Soluția este simpla însă – în loc să-l cioplești, folosește materiale cu care să-l decorezi pe exterior: carioca, acrilice, plastilina, fetru, panglici, sârmulițe plușate, hârtie colorata, nasturi și orice ai la îndemăna. Mai mult decât atât, un astfel de dovleac va rezista un timp mai îndelungat fară să se veștejească.

Iar opțiunile sunt infinite: vrăjitoare, pirați, animaluțe, personaje din desene animate, chiar și caleașca Cenușăresei – le poți face pe toate cu mana ta din dovleci fară cioplire.

ARTICOLE SIMILARE


Magia Crăciunului
  • 320 vizualizari

Comentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.