REVISTA

școlii

"Luceafărul"

Interviu cu Harry Potter

Publicat pe: 12 Nov 2020
Categorii: Interviuri

FOTO: indianexpress.com

AUTOR: DELIA SOARE, CLASA a VII - a B

 

          D: Bună seara, Harry Potter. Am așteptat cu nerăbdare să realizez acest interviu, pentru că sunt mulți copii interesați de mărturisirile tale. Pentru început, am o mică curiozitate: ai folosit mătura să te deplasezi la această întâlnire?

          H.P: De cele mai multe ori folosesc magia când se impune, iar astăzi, recunosc, am venit călare pe mătură, altfel întârziam din cauza traficului.

          D:Copiii sunt fascinați de reușitele tale, folosind vrăji. A fost greu să le înveți?

          H.R : Experiența am dobândit-o prin studiu și mult exercițiu. Zi de zi, mi-am dorit să aflu mai multe informații, am citit, m-am documentat și, cu ajutorul profesorilor de la Școala pentru vrăjitori și vrăjitoare Hogwarts, am reușit să ajung cine sunt astăzi.

          D: Care este vraja ta preferată?

          H.P: Nu pot zice că am o vrajă preferată, dar un lucru preferat este pelerina ce te face invizibil, moștenită de la tatăl meu. Îmi place să mă retrag în pădure, să mă pierd printre animale pentru a le vedea cum vânează, cum comunică între ele.

          D: Care ar fi îndemnul tău pentru copii?

          H.P: Încurajez copiii să aibă încredere în ei, pentru că sunt unici și să facă ceea ce le place. Copiii sunt minunați, ascund mistere nebănuite.

ARTICOLE SIMILAREComentariul tău va fi vizibil pe site după ce va fi verificat de un moderator.


Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu.